Eyl

Eğitim Öğretim Yılı tüm personelimize velilerimize ve öğrencilerimize  başarılı bir dönem diliyoruz

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı.

Öğretmenlerimize Başarılı Bir Eğitim Öğretim Yılı Diliyoruz.

Ağu

Tarihimize altın harflerle geçen, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101 yıl dönümünü kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti topraklarını bize yurt eden, Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle saygıyla anıyoruz. .

Ağu

Otizm adlı projemiz 3 –11 yaş arası otizm spektrum bozukluğu olan çocukların eğitim kalitesini artırmak üzerine kurgulanmıştır. Bu amaçla Polonyalı eğitimci ortaklarımızla bir takım eğitici faaliyetler planladık. Bunlardan birisi çocuklar için eğitici kitaplar geliştirip uygulamayı içermektedir. Geliştireceğimiz kitapları tüm otistik çocuklarının eğitiminde kullanılmasını arzuluyoruz. Geliştirmekte olduğumuz bu kitapların otistik çocukların eğitim kalitesini artırırken aynı zamanda yaşamlarını da kolaylaştıracağına inanıyoruz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

SERGİMİZ

FİZİKSEL EGZERSİZ AKTİVİTELER