Okulumuzun  sene sonu  portfolyo  sunum günleri başlıyor.  Çocuklarımız yıl boyunca oynadı,  eğlendi  ve  öğrendiler. Etkinliklerini  ailelerine göstermek için heyecanla bekliyorlar.

23/05/2023 Tarihinde Kitap Kumbaram Etkinliği ve Palyaço Etkinliği Düzenlenecektir. Etkinliğimize Tüm Sınıflar Katılım sağlıyacaklardır.

Sabahçı grup öğrencilerimiz trafik kurallarını öğrenerek Trafik Dedektefi oldular. Okulumuza gelerek bu eğitimi veren Uzman Memur Murat KALIN a ve Emmineyet Müdürlüğünecok teşekkür ederiz.

2023-2024 eğitim öğretim yılı resmi okul öncesi eğitim kurumları (anaokulu, anasınıfı, uygulama sınıfı) ücretleri

27.04.2023 Perşembe günü 4-A, 4-C, 4-E, 5-I sınıflarının saat: 10.30 ‘da 4-B, 4-D, 4-F sınıflarının saat:15.30’ da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı instagram sayfamızda canlı olarak yayınlanacaktır.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BANDO EŞLİĞİNDE YÜRÜYÜŞ ŞENLİĞİ

ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ-VELİ ANKET SONUÇLARI