Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde daha güzel bir dünya için farkındayız, farklılıklarımızla bir aradayız.

Aile Okulu Projesi  kapsamında çocuklarının eğitiminde en önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi, millî ve manevi değerlerimizin aileler yoluyla çocuklarımıza aktarılması amacıyla okulumuzda ‘Aile Okulu Projesi' başlatılmıştır.

Birliğin beraberliğin ve dayanışmanın eksik olmadığı Ramazan ayını, herkes için sağlıklı huzurlu ve bereketli geçmesini dileriz.
Ramazan ayınız mübarek olsun.

22 Mart Dünya Su Günün de çocuklarla birlikte suyun önemi ve onu tasarruflu kullanmayı konu alan etkinlikler yapıldı.

Çanakkale de  bir  destan  yazan  şehitlerimizin anısına  ögrencilerimize  hoşaf ve kuru ekmek ikram edilerek,  ellerine  kına yakıldı.  Çocuklarımız gururla  günün anlam ve önemini etkinliklerle öğrendiler.  Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ108. YILINDA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Ülke olarak şu geçirdiğimiz zor günlerde psikolojik sağlamlığımızı artıracak öneriler.

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. Yıldönümünü kutluyor.

Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Rahmetle Anıyoruz.