ANKARA / ETİMESGUT - Türkkonut Anaokulu

Mrt

Psikososyal Deprem Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Gerçekleştirdik.

Mrt

Geçmişten günümüze kadar gelen iletişim  araçlarının isimlerini öğrendik.  Eski çağda kullanılan iletişim araçlarını ve günümüzde kullanılan iletişim araçlarının farklı olduklarını gözlemledik..

Mrt

"Mutluluk Ormanı" konulu tiyatroda öğrtencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem Veli Toplantısı

Veli toplantısına katılım velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Türkkonut Anaokulu ailesi olarak  yakın zamanda yaşadığımız depremden dolayı anne babalar ve çocuklarımıza destek olmak için 'Psikososyal Destek Programını' okulumuzda uygulamaya başladık.

Şbt

Şubat ayı değerler eğitimde '' sevgi''   ne demek? Öğrenelim istedik.  Sorduk çocuklarımıza paylaşımda bulunduk. Anne-baba sevgisi,  kardeş sevgisi, arkadaş sevgisi,  hayvan sevgisi, doğa sevgisinin çok değerli olduğunu öğrendik. Öğretmenlerimizle kocaman sevgi ağaçları yaptık.

Şbt

Değerli Velilerimiz, Etimesgut Kaymakamlığımızca belirlenen deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ayni yardım deposu Samime Talat İlkokuludur. Yardım yapacak Velilerimiz saat 8 ile 24 saatleri arasında yardım yapabilirler. Malzemeler sıfır olmalıdır.2.el malzeme alınmamaktadır. Gün birlik olma günüdür. Tüm velilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

BU BÜYÜK DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN İNSANLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET YARALILARA AÇİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Ock

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı birinci dönemi bugün tamamlandı. Hep beraber karne heyecanı yaşadık. İkinci dönem 6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.