2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmen Kurul Toplantısı

Haz

Etimesgut Belediyesinin katkılarıyla okulumuzun oyun parkı alanı yenilenmiştir. Etimesgut Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

01--07 Haziran 2022 tarihleri arası "Hayat Boyu Öğrenme" Etkinlikleri

Rehberlik Servisi Panosu

HAFTANIN MUCİTLERİ ÇALIŞMAMIZ

Okulumuz proje ortakları Sevgi Özcan,  Yücel Bozkurt, Ilkay Önel, Funda Özdemir, Alev Köksal ile yürüttüğümüz "Değerlerimle Büyüyorum"eTwinning projesi kapsamında her ay bir unlu değerimizi tanıdık. Proje sonu değerlendirme etkinligimizde "Mustafa Kemal Atatürk, Sabiha Gökçen, Mimar Sinan, Barış Manço, Seyit Onbaşı'nin benzerini çocuklarımızla fotoğrafladık. Emeği geçen tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

PARKUR YARIŞMALARI

29 MART-4 NİSAN KÜTÜPHANELER HAFTASI PANOSU

Millî Eğitim Bakanlığımızın Eğitimde Fırsat Eşitliği ve Okul Öncesine Erişimde Ülke Çapında Gerçekleştirdiği Önemli Çalışmalar