ANADOLU MASLLARI İLE ÖĞRENİYORUM ALTIN TAVUKLAYAN YUMURTA

ARALIK AYI BESLENME DOSTU PANOMUZ

BİZDEN SİZE BİLİNÇLI TEKNOLOJİ KULLANIMI

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi günü kapsamında  sınıflarımız,  program doğrultusunda İnsan Haklarına saygılı olmak , her insanın eşit derecede yaşama hakkına sahip olduğunu, seçme ve seçilme hakkı  olduğunu,  sınıf içinde öğrencilere farkındalık oluşturacak aktiviteler,   etkinlikler yapıldı.

Ara

Okulunuzda Sıfır Atık Projesi kapsamında çocuklarımıza çevre bilinci kazandırmak için Çevre Kirliği ve doğa konulu afiş sergisi oluşturulmuştur. Aile katılımlı hazırlanan afiş sergimiz.

Ara

Bugün bize pandeminin olumsuz etkilerinden dolayı dil ve sosyal gelişimde sıkıntı yaşayan çocuklarımıza destek olabilmemiz için 'Piramit Metodu' yaklaşımını anlatan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dekan Yardımcısı Büşra Kaynak Ekici hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

MEB PROJESİ KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ''ANADOLU MASALLARI İLE ÖĞRENİYORUM '' TEMALI PROJE ÇALIŞMAMIZA '' ALTIN BALTA '' MASALI İLE BAŞLADIK.

GÖRSEL SUNUMLAR , DRAMA  ÇALIŞMASI  VB. TEKNİKLER KULLANARAK  MASALIMIZI  BİR AY BOYUNCA OKUDUK.  BÜTÜN SINIFLAR ETKİNLİĞE   AKTİF KATILIM SAĞLADI.

ARALIK AYINDA BAŞKA BİR MASAL İLE  PROJEMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

Kas

MUTFAK ATÖLYEMİZDE MEYVE SALATAMIZI KENDİMİZ YAPTIK VE YAPTIĞIMIZ MEYVE SALATALRINI YEDİK.

ANADOLU MASALLARI KASIM AYI ALTIN BALTA HİKAYESİNİ TANIYORUZ

AFİŞ-LOGO KELİME BULUT

30/11/2021 SALI GÜNÜ 5 YAŞ GRUP ÖĞRENCİLERİMİZE ORMAN BOYAMA ETKİNLİĞİ

Kas