5GSINIFI GELENEKSEL DONDURMA ŞENLİĞİ

5I ÇINARLAR SINIFI GELENEKSEL PAMUK ŞEKER ETKİNLİĞİ

5G SININIFI GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNLARI YIL SONU ŞENLİKLERİ

GELENEKSEL  ÇOCUK OYUNLARI YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNU  VE  GELENEKSEL KARPUZ YIL SONU ŞENLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER

GELENEK KARPUZ ŞENLİĞİ

4A SINIFI YIL SONU ŞENLİKLERİ VE PORTFOLYA SUNUM GÜNÜ

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Resmi  Okul Öncesi Eğitim Kurumları Ücretleri

Okul öncesi eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin desteklenmesi amacıyla Genel Müdürlüğün  hazırlamış olduğu  "Aylık Aile Eğitimi Bülteni" Nisan Ayı

Millet Kütüphanesi Gezisi

Millet Kütüphanesi Gezimiz.

Tiyatroda mim sanatı olarak bilinen pandomim, sinemada ise ”sessiz sinema” olarak ifade edilmektedir. Oyunda sanatçı hiç konuşmaz ve seyirciye anlatmak istediklerini sözsüz bir şekilde anlatmaya çalışır. Burada sanatçının en büyük yardımcıları ise; jest, mimik ve de beden hareketleridir. Çocuklarla pandomin. İnteraktif pandomin gösterisi. Çocukların karşısında makyaj yaptıktan sonara çocuklarla pandomime üzerine kısa bir konuşma, ardından çocuklarında etkin olduğu gösteri yapılacaktır. Pandomimi denemek için çocuklara rehberlik ederken yeni bir eğlence ve sanat tekniği öğretilecek.

OKUL ÖNCESİNE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİKYENİLİKÇİ EĞİTİM UYGULAMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ

Yenilikçi Öğrenme Yaklaşımlarını İçeren Okul Öncesi Öğretmen Egitimi İçin Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ve Okul Danisman Akademisyenimiz Doçent Hande Bolu Sert'e Çok Teşekkür Ederiz.